High-end car wrap advertenties: je zult smelten als je naar deze advertenties staart. Ze bevinden zich op high-end auto's zoals Lamborghini's, Aston Martin, Porsches, Ferrari's, Rolls Royces en dergelijke. Deze advertenties worden aangebracht door professionele kopieerders met Wravertouch, een sterk hechtende vinylfilm.

High-end car wrap-advertenties: het zijn detectie-advertenties. Ze worden niet op uw auto gewikkeld als deze in perfecte staat is. Het maken van een van deze advertenties is ingewikkelder. Bovendien vereisen ze dat de spot een relatief schoon oppervlak heeft (naar wens van de klant) om te kunnen glanzen. De verf moet ook relatief schoon zijn, zodat de vinylkolom soepel kan worden bevestigd. Als uw auto niet schoon is, kan het vinyl gaan loslaten en blijft de advertentie uitgerold.

Decals voor vrachtwagens en bussen: u zult dol zijn op onze stickers voor vrachtwagens en bussen. Ze zijn functioneel en dienen uw voertuigen vele jaren. Onze winkels zijn uitgerust met de beste D.I.Y. spuitpistolen en de schoonste, fijnste afwerkingsmethoden. Onze ontwerpers binden meer dan 4000 verschillende vinyltextuurontwerpen op de oppervlakken van vrachtwagens en bussen. Al onze stickers zijn ofwel voor het raam goedkoop, snel afschrikkend en natuurlijk op uw voertuig.

Nadelen van carwrap reclame: Wilt u een carwrap voor uw '98 Lexus laten bekleden? Helaas doen we geen voertuigwraps, omdat we niet zeker weten hoe Lexus het vinyl zal behandelen. Zal theALS(TM) verdwijnen? Omdat ze zo lijken op een streep, zullen ze waarschijnlijk loslaten. Om dit probleem te voorkomen, raden we aan om stickers op het glas aan te brengen voordat er krassen worden gemaakt. Vervolgens kunnen GPS- en/of achteruitkijkcamerabeelden op het glas worden afgedrukt.

Voordelen van voertuigwrap-reclame: Als u in een fel oranje voertuig of in een andere kleur rijdt, kunt u uzelf zeker geld besparen! We raden roze of paars aan voor uw voertuig. Als u in een Ford Mustang uit '83 rijdt en u wilt dat uw auto dezelfde kleur weergeeft, raden we u aan reflecterende verf te kiezen, zodat u geen acrylverf meer nodig heeft. Omdat vinyl meestal bestand is tegen oplosmiddelen, werken sommige reinigingsmiddelen mogelijk beter met vinyl dan met acrylverf. Ook meer geluk dan gissen, resistenter dan amateur waxen. Onze aerosolwaxen hoeven doorgaans niet al te vaak opnieuw te worden aangebracht.

Dus vraag jezelf af, wat zijn de uiteindelijke kosten voor een professionele, probleemloze, geweldige applicatie? Onze kosten zijn laag genoeg zodat iedereen binnen 5 minuten na gebruik van het product een investering terug kan krijgen. Vraag uzelf af, zou u vandaag liever $ 80,00 uitgeven voor een product van een jaar oud met een onzekere toekomst, of $ 125,- plus een jaar vooruit voor een product dat gegarandeerd is (zoals het leeft) voor het leven en inderdaad erg goed is? Ons antwoord kan niet of/noch zijn!

Daarom, als u een type hout, plastic, metaal of aluminium op uw voertuig heeft of een merkembleem of label op uw vrachtwagen, SUV, motorfiets, auto of bestelwagen wilt hebben, moet u uw plaatselijke houtbewerkingsdealer vragen om met u te praten. over vinylbelettering en afbeeldingen om uw eigen kosten te bepalen, en bekijk ook ons ​​magazijn vol met designer, stressvrije vinylbelettering en afbeeldingen. Andere voordelen van het laten wrappen van uw auto zijn:

Interieurverf en -stickers beschermen de fijne afwerking en fabrieksafwerking van uw voertuig.

Geen lijm nodig, boren, gevaarlijke verwijdering van fabriekskasten, verwijderen van vinyl en vrachtvoeringen.

Verbeter de modelnaam van uw voertuig (indien op uw voertuig) en plak codes.

Gemak en gemak bij het hanteren van grote laadruimten

Verbeterde inruilwaarde doordat het voertuig niet meer aan een auto of vrachtwagen is vastgemaakt en er dus minder mee gereden zal worden.

Sommige van onze klanten hebben opgemerkt dat hun aftermarket-bekleding van chroom, aluminium, roestvrij staal en diamantplaat veel beter is dan de originele fabrieksproducten van het voertuig die ze kochten en herstelden.

Houd er rekening mee dat alles wat u kunt doen om uw vrachtwagen of SUV te verbeteren (misschien is dat de reden waarom u er in eerste instantie een hebt gekocht), als een zelfbenoemde persoon is, dat hoewel u over deze verbeteringen beschikt, u er ook geen controle over heeft. Als je ze niet wilt, als je ze niet wilt, als je ze niet wilt, als je ze niet wilt, als je ze niet wilt, als je ze niet wilt, als je kunt u ze niet krijgen, als u ze niet kunt krijgen. Krijg het ding dat je onder controle hebt en krijg het ding dat je echt wilt.