Gebruikte golfkarren

 

Golfkarretjes kunnen evenveel of meer pk’s hebben als een auto, maar zijn veel kleiner, met een breedte van 33 inch en een hoogte van 21,5 inch. Zij vervoeren vaak twee of drie golfers en zijn niet geschikt voor speciale golfclubs of regels voor speciale golfbanen. zuigers zijn geïnstalleerd onder de stoelen of in de achterzijden van de karretjes. Wanneer het golfkarretje wordt gebruikt, moet het worden bestuurd als een voertuig, en niet als een aanhangwagen, voor vervoer over de weg.

Het is belangrijk iets te weten van de fysica en chemie achter een golfkarretje alvorens er een te bedienen. Wanneer een bestuurder in de bestuurdersstoel zit, is er een elektrische stroom die de zuigers in beweging zet, waardoor de motoren aan en uit gaan. Wanneer het golfkarretje wordt gestopt of afgeremd, daalt de stroom door de motor, waardoor de zuigers sneller gaan bewegen en wrijving creëren, die op zijn beurt stroom produceert.

Alle golfkarretjes, of het nu voor een paar uur of voor enkele maanden is, vereisen zorgvuldig onderhoud en regelmatige servicebeurten. Een bestuurder zou in staat moeten zijn om te zien wanneer de auto aan onderhoud toe is, gebaseerd op hoe het voertuig loopt. De olie moet om de 3.000 mijl of 5-6.000 mijl worden gecontroleerd, afhankelijk van de viscositeit van de olie. Het is ook een goed idee om de conditie van de bougies te controleren (als het gebied in de buurt van een mijngebied ligt, waar zowel zout als rotsen voorkomen, is de kans groot dat de bougies oud en versleten zijn), aangezien dit ervoor kan zorgen dat de auto vermogen verliest.

Het is noodzakelijk om kleine aanpassingen aan kaarten te maken wanneer een nieuwe bestuurder begint met het besturen van een kar. Naarmate ze meer ervaring opdoen, of wanneer ze zich zelfverzekerd voelen, kunnen de creativiteit en de flexibiliteit van de ideeënruimte toenemen, en kunnen ze kleine aanpassingen aanbrengen aan kaarten die al lang worden gebruikt en begrijpen welke effecten deze veranderingen hebben op de verschillende onderdelen van de kar. Wanneer een bestuurder bijvoorbeeld voor het eerst een kar begint te bezitten, kan het begrijpen van de effecten die voor- en achtermotoren op het sturen kunnen hebben, een nieuwe bron van kennis zijn. Begrippen als koppel en vermogen zijn nuttig bij het remmen en sturen, en als men weet dat de ene motor sterker is dan de andere, kan men de nodige aanpassingen doen. Wanneer de ene motor sterker is dan de andere, is het gemakkelijker om het voertuig af te remmen en te versnellen. Eenvoudige maar belangrijke afstellingen aan de knop en de getande wielen kunnen een bestuurder in staat stellen kleine, maar goede aanpassingen te maken aan de richting van de beweging. In ASVY golfkarren presteren verschillende belangrijke componenten samen om een bestuurder onder controle te houden en mobiel te houden op elk terrein.

Het belangrijkste onderdeel van de kar, en vaak het meest over het hoofd gezien, zijn de batterijen. ASVY accu’s zijn uitgerust met eersteklas, sterke, hoogspanningscomponenten die volledig geïntegreerd zijn in het elektrische systeem van de droge bestemming. In tegenstelling tot lood-zuur batterijen die moeten opgeladen worden, zijn ASVY batterijen klaar om te werken, 24/7. ASVY-accu’s kunnen gedurende lange perioden met een vast vermogen werken, zodat een bestuurder zich geen zorgen hoeft te maken dat de stroom plotseling uitvalt.

Veiligheid is een belangrijk punt bij alle carts. Niet alleen de bestuurder is veilig bij het gebruik van de karren, maar ook de passagiers. De veiligheid van de passagier is ook afhankelijk van het feit of deooter in goede staat is en goed werkt. Het is onmogelijk te voorspellen welke invloed het weer zal hebben op het rijden met een golfkar, maar u kunt zich voorbereiden en een set stoelen, zittingen en accessoires kopen die zullen werken in een gecontroleerde en veilige omgeving.