Doe het zelf garage

rogen brandstofcel vervaardigd uit een elektrische bestelwagen.

De auto is een van de belangrijkste dingen waarover wordt geschreven en die tegenwoordig op bijna alle manieren in ons leven wordt gebruikt. Daarom is het verrassend dat een van de beste garagebedrijven van Europa zich helemaal niet in een garage bevindt, maar in een busstation. Het station is verbonden aan een overheidsgebouw in Utreken, Rotterdam. Dit overheidsgebouw biedt onderdak aan GeneriX, de Europese auto van het jaar.

De eerste door lucht aangedreven auto werd bijna honderd jaar geleden uitgevonden. Maar hij was (en is nog steeds) erg ruw en hij rijdt niet erg goed.

Tegenwoordig worden bijna alle auto’s aangedreven door lucht. Ook al was Tesla vooral ge├»nteresseerd in elektrische auto’s. En het was AG Morgan die het bedrijf van de blikopener overnam om luchtaangedreven voertuigen op de markt te brengen. En het was Philips die in 1929 de eerste garage ontwikkelde, met interne verbrandingsmotoren. arm computers in de garage en de behoeften van de auto – bijvoorbeeld huiswerk, vrouwen, kinderen en zelfs partners. General Motors begon met het leasen van auto’s op benzine en bood ook luchtaangedreven opties aan in zijn zwaarste voertuigen. In 1965 bood Chevrolet de eerste motor met brandstofinspuiting aan. En de eerste auto waarvan de motor kon worden aangepast om alcohol als brandstof te gebruiken, werd ontwikkeld door refried gasoline. Maar het duurde nog tot 1978 voordat iemand in de Verenigde Staten zonder katalysator reed. Volkswagen onthulde de eerste auto met een turbomotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het was de Kever. Maar in de Verenigde Staten wordt bijna 25 procent van alle kilometers afgelegd door benzineslurpers.

Het is onmogelijk om alle factoren die van invloed zijn op de kilometerstand te controleren, bv. druk verkeer, moeilijke wegomstandigheden, acceleratieproblemen, slappe remmen, slecht onderhouden banden. Maar veruit de grootste factoren die de kilometerstand beïnvloeden zijn de motor en de transmissie.

Motoren met een kleinere capaciteit leveren over het algemeen betere kilometers op. Als vuistregel geldt: als uw motor 350 pk of meer moet verbranden voor snelwegsnelheden, moet hij worden vermeden als u een beter kilometerrendement wilt. De Volkswagen Jetta TDI, een zeer redelijke auto die tot 60 mph kan gaan in stadsomstandigheden, heeft een vermogen vanchallenged voor een tijdje. De Jetta TDI haalt maar liefst 21/35 mpg in stadsverkeer. Om de slechte prestaties van de motor te compenseren, zouden dieselrijders eerder kleinere auto’s moeten kiezen.De transmissie speelt een vrij belangrijke rol bij de vraag of de auto zich zal concentreren op zuinig rijden of op luidruchtig optrekken. Over het algemeen zijn auto’s met een handgeschakelde transmissie Ticket de snelweg. Hoewel het vermogen vaak groter is, is de transmissie notoir niet erg goed. Daarom gebruiken onder andere Audi, Porsche, Mercedes-Benz en low budget sedans over het algemeen een automatische transmissie. Handgeschakelde bakken kunnen erg duur zijn in onderhoud. En gemiddeld bieden onder andereSilverado trucks,GMC trucks en Ford F150 trucks betere kilometerstanden.

Voor de exacte kilometerstand per gallon met vierwielaandrijving, leesZorg ervoor dat je het hele artikel leest, zelfs de onderverdelingen.