Auto coaten

 

Het doel van Modilauss of Modilated finish is verven gemakkelijker afneembaar te maken in een natte omgeving. Een verfformule op waterbasis wordt bereid door toevoeging van oppervlakte-actieve stoffen en micro-porfentanten. Het additief wordt halfvloeibaar en vloeit als een vloeibare verf. Het droogt traag, zodat het alleen op contactplaatsen kan worden gebruikt.

Dit versterkt en geeft een meer uitdagende afwerking dan een normaal gelakte auto, waardoor hij geschikt is voor eigenaars die een duurzamere afwerking en zorgeloos gebruik buitenshuis wensen.

Nano-coat is een lakbehandeling die lijkt op een verbandtaart en die door ipped Car Care Products wordt aangebracht als finishing touch op gelakte auto’s. Het eindproduct ziet eruit als een metallic lak en biedt een grote duurzaamheid, zelfs wanneer het wordt blootgesteld aan temperatuurschommelingen.

De afwerking is duurzaam en ontworpen om een geweldige langdurige sterke bescherming te bieden zonder te corroderen. De uitdaging van deze afwerking ligt in het verwijderen van straatvuil, strooizout, zure regen, turbo-kloppen en andere verontreinigingen. Koolstofknobbels zijn de belangrijkste boosdoeners die deze afwerking aantasten.

De afwerking is compatibel met fijne afwerking en heeft kenmerken zoals een lage verblekingscoëfficiënt. Koolstofknobbeltjes zijn de boosdoener die deze afwerking leveren.

Eigenschappen zoals een lage verblekingscoëfficiënt worden aangetroffen in producten die bestemd zijn om machinaal of op onderdelen te worden afgewerkt. Dit is een eigenschap die wordt geassocieerd met niet-poreuze afwerkingen. Het betekent echter niet dat u elders moet zoeken als u fijne afwerkingskenmerken hebt.

De uitdaging van het aanbrengen van een afwerking op een hard en vuil oppervlak ligt in het verwijderen van de verontreiniging. In water oplosbare verontreinigingen die uw zichtlijn vuil maken, zijn moeilijk te verwijderen. U kunt sprays, reinigers en oplosmiddelen gebruiken als producten die u hierbij kunnen helpen. U moet echter altijd de producten gebruiken die gemakkelijk in uw afwerking kunnen worden geslagen.

Voordat u besluit een auto te kopen, zorg er dan voor dat u deze aan een zuurtest onderwerpt. Dit zal u vertellen of het product daadwerkelijk zal reinigen van de lak na toepassing. Wat betreft de wachttijd voor de afwerking, sommige afwerkingen brengen sneller aan dan andere en het hangt echt af van de afwerking die u zoekt en hoe schoon het oppervlak is na de behandeling

Verf- en afwerkingsbehandelingen door technici in een verf- of afwerkingsbedrijf blijken zeer nuttig te zijn voor eindgebruikers. Zij zijn van mening dat, zolang de onderzoekspapieren en testgegevens legaal zijn, doe-het-zelf-opties de fabrikanten van apparaten geen problemen opleveren. Vooral bij het omgaan met de werkelijke producten die zijn ontworpen voor gebruik in producten van autofabrikanten, zoals auto coatings, auto wassingen en detaillering winkels zijn welkom om te experimenteren met ontwerpen, methoden en apparaten zonder zorgen van het schenden van eisen op het niveau van de staat of federaal. Aan het eind van de dag ligt de uiteindelijke beslissing bij de consument die zich realiseert dat er niet zoiets is als een gratis lunch als het gaat om auto-onderhoud.