Ppf kit

De dikte van de folie is ongeveer 7 mm (0,24 inch).

Hoe lang beschermt dePPF -folie uw auto?

Deze folie heeft een garantie van 5 jaar of 50.000 km.

Is het veilig om zonder bescherming in mijn auto te rijden?

Deze folie is volledig onopvallend en zal de styling van uw auto niet beïnvloeden.

Hoe kan ik mijn auto het beste beschermen?

Als u uw auto kunt ontbloten, probeer dan niet nat te worden tijdens het rijden. Dit zal de lak beschermen en bijgevolg zal de lak minder snel achteruitgaan.

Het is raadzaam uw auto onder een afdak of bij een muur te parkeren om ervoor te zorgen dat de folie volledig beschermd is.

Kan ik mijn eigen beschermfolie gebruiken om mijn auto te verzekeren?

Als u niet over een spray-on beschermfolie beschikt, kunt u het beste een vergunning krijgen om uw auto met vinyl te beschermen.

Waarom is verf zo belangrijk?

Afgezien van het beschermingsaspect ervan, is de lak verantwoordelijk voor de veilige behandeling en 16,59% van alle schade aan auto’s.

Wat moet ik doen als mijn auto bekrast is?

Het eenvoudige antwoord is afschilferen of afbladderen. U kunt de verf afschilferen met een werktuig of een plamuurmes gebruiken om het te voorkomen. Als je het gegroefd, proberen om wat stopverf toe te passen om te proberen en glad het uit. Na dit, kunt u een product zoals touch-up verf afgestemd op de tint van uw auto verf te gebruiken om de ruwe plekken uit te vlakken. Zorg er wel voor dat u de professional om deze touch-up verf toe te passen.

Waarom bescherm ik mijn lichtmetalen velgen?

Dit komt omdat uw lichtmetalen velgen meer te verduren krijgen dan enig ander onderdeel van uw auto. Een paar kilometer is meer dan genoeg voor lichtmetalen velgen om krassen en slijtplekken te krijgen. Het is het beste om ze zo goed mogelijk te beschermen.

Welke beschermingsregeling is het beste voor mijn auto?

Of u nu een totale bescherming wenst, of gewoon de schade tot een minimum wenst te beperken, er zijn verschillende regelingen waarin u kunt investeren om uw auto te beschermen.

rome Zorg

lichtmetalen velgen beschermen

Hoewel het iets duurder is, zult u merken dat uw velgen er met een dergelijke behandeling als nieuw uit blijven zien.

beschermingsmiddelen op chemische basis

Dit soort bescherming is een stuk goedkoper, maar gaat slechts een korte tijd mee.

glansversterkers voor rubber, kunststof, legeringen, staal en doek

Dit soort behandeling is iets duurder, maar beschermt uw velgen op lange termijn en is waarschijnlijk ook milieuvriendelijker.